Stomerij

Full Service Wasserette Den Haag

Buis wasserij en stomerij is een full-service wasserij. Wij zijn gevestigd in Den Haag. Onze wasserette is al meer dan 15 jaar een begrip in Zuid-Holland.

 

Bedrijven en particulieren komen hier hun wasgoed reinigen. Onze moderne wasserette trekt ook particulieren en bedrijven van buiten Zuid-Holland. Onze dienstverlening betreft een full wasserij service, drogen en stomen. Daarnaast verzorgen wij verschillende lakenpakketten. Overigens bieden wij aan particulieren de mogelijkheid voor chemisch reinigen. Zo kunt u uw mantel of pantalon laten stomen, maar ook dekbedden, dekens of gordijnen kunnen gereinigd worden met onze milieuvriendelijke wasmachines.

Met trots melden wij dat o.a. het Aquarius hotel in Scheveningen en tientallen andere bedrijven en instellingen gebruik maken van onze professionele zakelijke dienstverlening die gericht is op het doelgericht reinigen van het textiel, tot aan het leveren bij de deur. Veel bedrijven waarin kantoormedewerkers nette kleding of kwaliteitskleding dragen, zoals banken, advies-, boekhoud- of advocatenkantoren, gebruiken onze wasserij om hun werknemers te belonen een was service - omdat ze het allerbeste van hen verwachten. Als u een restaurant, een hotel, een aannemersbedrijf of een theater bent, zullen wij de beste zorg dragen voor de uniformen of kostuums van uw medewerkers, en zij zullen u bedanken voor het zorgen voor hun gezondheid.

Ook met de huidige maatregelen bespreken wij van tevoren een ophaal- en afhaalpunt in het pand, waardoor medewerkers die kostbare minuten vrije tijd en moeite besparen. De reinigingsmethode van Buis wasserij en stomerij biedt werknemers voordelen. Dankzij onze niet-giftige methoden, en onze toewijding aan milieuvriendelijke wasmiddelen en duurzaamheid in al onze processen, helpen wij het milieu te ondersteunen.

 

 

Neem contact met ons op via 070 369 6448 of stuur een e-mail naar administratie@wasserijbuis.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag

08:00 uur - 16:00 uur

Zondag

gesloten

Contactgegevens

Buis wasserij & stomerij

administratie@wasserijbuis.nl

+31 070 369 6448

Dekkershoek 81

2552 DC Den Haag

Nederland

Locaties

 

Den Haag

Wateringen

Zoetermeer 

Nootdorp 

Leiden

Delft

Rotterdam

©2020 door Outsiders Cinema