Elleboog groeten

Is uw haal- en brengservice momenteel beschikbaar?
 

Ja, onze chauffeurs werken nu met een contactvrij beleid. Dat houdt in dat u speciale waszakken van ons ontvangt voor uw halen en brengen van uw wasgoed.


Bent u een zakelijke klant? Dan zorgen wij ervoor dat wij volgens de maatregelen te werk gaan.

Bent u een particuliere klant? Dan verzoeken wij u om uw was in een zak te zetten. Vervolgens ontvangt u van ons een waszak om de vuile was in de zak te plaatsen. Onze waszakken zijn milieuvriendelijk en worden elke keer gewassen bij het halen en brengen van uw was. Wij komen tot aan uw voordeur en niet naar binnen. Dus graag alle zakken bij uw voordeur plaatsen.

Welke maatregelen hebt u genomen om te verzekeren dat uw service veilig te gebruiken is?
 

We hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om een ​​veilige nieuwe workflow, protocol en zorgvuldige processen te creëren voor ons team, onze chauffeurs - en natuurlijk voor jou. We zullen extra maatregelen nemen om kleding te behandelen, in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM, om ervoor te zorgen dat onze service voor iedereen veilig te gebruiken is:

Alle items in quarantaine plaatsen: om een ​​maximale veiligheid te garanderen, bewaren we onverwerkte items in verzegelde zakken in een quarantainezone voordat we doorgaan met schoonmaken. We zullen dezelfde doorlooptijd van 48 uren behouden als voorheen door meer middelen in te zetten.

Extra ontsmettingsmiddel: we hebben wat onderzoek en ontwikkeling gedaan om onze was- en delicate reinigingsproces aan de omstandigheden aan te passen, en we voegen nu een biologisch afbreekbaar virusdodend additief toe aan onze gebruikelijke reinigingsprogramma’s van onze wasbeurten.

PBM (Persoonsbeschermingsmiddelen):


We hebben nu alle PBM's ontvangen die we nodig hadden en alle teams zullen beschermende uitrusting dragen. Medewerkers desinfecteren handen of verwisselen van handschoenen om de 3 uur - en na elke stop voor chauffeurs - en oppervlakken worden elke 2 uur gedesinfecteerd.

Veilige afstand: we hebben onze wasserette gereorganiseerd om sociale afstand in onze workflow mogelijk te maken. De aanbevolen veiligheidsafstand van 1,5 meter wordt te allen tijde gerespecteerd tijdens werkuren en pauzes door alle werknemers.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag

08:00 uur - 16:00 uur

Zondag

gesloten

Contactgegevens

Buis wasserij & stomerij

administratie@wasserijbuis.nl

+31 070 369 6448

Dekkershoek 81

2552 DC Den Haag

Nederland

Locaties

 

Den Haag

Wateringen

Zoetermeer 

Nootdorp 

Leiden

Delft

Rotterdam

©2020 door Outsiders Cinema