Hygiënisch en verzorgd textiel zoals linnengoed en bedrijfskleding is het visitekaartje van elke onderneming en vraagt kennis van zaken. Buis wasserij en stomerij is ervaren in het verzorgen van wasgoed voor hotels, zorgcentra, restaurants en bedrijven. Goed verzorgd textiel geeft net dat beetje meer uitstraling naar uw klanten. U kunt bij ons terecht voor al uw textiel en bedrijfskleding.

UW PARTNER IN HET REINIGEN VAN UW ZAKELIJKE WASGOED

IMG_9312.JPG

STOMERIJ

In de stomerij wordt uw wasgoed bij binnenkomst gecontroleerd op bijzonderheden zoals lastige vlekken die een speciale voorbehandeling nodig hebben. Nadat eventuele vlekken zijn voorbehandeld wordt uw wasgoed op de juiste wijze gereinigd. Wij streven er naar om uw wasgoed zo spoedig mogelijk klaar te hebben. Veelal is dit binnen 24 uur!

IMG_9254.JPG

WASSERIJ

Buis wasserij en stomerij is er voor zowel particulieren als bedrijven. Particulieren kunnen bij ons het wasgoed in de wasserij afleveren. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van onze haal en breng service. Ons streven is om uw wasgoed binnen 24 uur klaar te hebben.

Hygiënisch en verzorgd textiel zoals linnengoed en bedrijfskleding is het visitekaartje van elke onderneming en vraagt kennis van zaken. Buis wasserij en stomerij is ervaren in het verzorgen van wasgoed voor hotels, restaurants en bedrijven. Goed verzorgd textiel geeft net dat beetje meer uitstraling naar uw klanten. U kunt bij ons terecht voor al uw textiel en bedrijfskleding. Vlekken worden deskundig bekeken en indien nodig voorbehandeld voor het reinigen zodat uw werknemers er altijd keurig uitzien. Buis wasserij en stomerij geeft u tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een haal en breng service. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Voor bedrijven zijn wij 7 dagen per week geopend en ons streven is om het wasgoed binnen 24 uur klaar te hebben.

Praten op telefoons

070 369 6448

E-mailen
  • White Facebook Icon

Like ons op Facebook

Neem contact met ons op

We staan u graag te woord

070 369 6448

Dekkershoek 81

 2552 DC Den Haag

Nederland

©2020 door Outsiders Cinema