Lunchfeest

Linnenverhuur Buis wasserij en stomerij

Buis wasserij en stomerij is zeer vaardig en gespecialiseerd in het reinigen en strijken van tafellinnen, keuken doeken en kleding. Wij voorzien u ook van linnen voor al uw benodigdheden. Wij verhuren een breed assortiment linnen inclusief tafelkleden, stoelhoezen, tafellopers, servetten en andere linnenaccessoires. We hebben een grote voorraad tafelkleden en stoelhoezen en kunnen rechtstreeks bij uw locatie bezorgen en ophalen, of u kunt linnengoed ophalen bij ons op locatie.

Wij hebben een supersnelle verhuur van tafellakens en stoelhoezen voor Zuid-Nederland. Ook voor last-minute leveringen kunt u ons linnen verhuur afdeling contacten om uw bestelling te reserveren. Uiteraard willen wij door ons grote linnengoed voorraad, ook u tegemoet komen door redelijke prijzen. Hoe groter uw bestelling, hoe meer u kunt besparen! 

Verzorgd en schoon linnengoed

Het geeft elke onderneming een frisse en professionele uitstraling. Linnengoed kunt u zelf aanschaffen en laten reinigen, maar u kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze linnenverhuur. Buis wasserij en stomerij heeft diverse linnenpakketten afgestemd op uw wensen en budget. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw onderneming.

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Openingstijden

Maandag - Vrijdag

08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag

08:00 uur - 16:00 uur

Zondag

gesloten

Contactgegevens

Buis wasserij & stomerij

administratie@wasserijbuis.nl

+31 070 369 6448

Dekkershoek 81

2552 DC Den Haag

Nederland

Locaties

 

Den Haag

Wateringen

Zoetermeer 

Nootdorp 

Leiden

Delft

Rotterdam

©2020 door Outsiders Cinema